Χαιρετισμός Δημάρχου για τη Διαδικτυακή Πύλη

Καλωσορίσατε στη διαδικτυακή πύλη του Δήμου Ρόδου.
Η ανανεωμένη διαδικτυακή πύλη του Δήμου Ρόδου έχει ως σκοπούς :

- Κάθε ενέργεια της δημοτικής αρχής και των υπηρεσιών του δήμου να παρουσιάζεται υπηρετώντας τη διαφάνεια.

- Τη χρηστική ενημέρωση και την αξιοποίηση των δυνατοτήτων της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης.
περισσότερα.... 
Ημερολόγιο Εκδηλώσεων
Πρόγραμμα εκδηλώσεων

Πρόγραμμα εκδηλώσεων ΔΟΠΑΡ για το καλοκαίρι του 2014
Εικαστική Εκδήλωση

Εγκαινιάσθηκε το Σάββατο 5 Ιουλίου 2014 και ώρα 20.00 στη Νέα Πτέρυγα Νεστορίδειου Μελάθρου του Μουσείου Νεοελληνικής Τέχνης του Δήμου Ρόδου η εικαστική έκθεση του διακεκριμένου καλλιτέχνη κ. Παναγιώτη Τανιμανίδη. Η έκθεση θα διαρκέσει έως την Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014.
Έκθεση Βιτρώ

Την Παρασκευή 22 Αυγούστου στο Γαλλικό κατάλυμα της Μεσαιωνικής Πόλης στις 19:00 μια διαφορετική έκθεση θα ανοίξει τις πύλες της στο κοινό της Ρόδου. Η εικαστικός και δημιουργός βιτρό, κα. Λίντα Φυτίλη, μας προσκαλεί να γνωρίσουμε από κοντά το βιτρώ. Η έκθεση θα παραμείνει ανοιχτή στο κοινό μέχρι την Κυριακή 31 Αυγούστου, ώρες λειτουργίας 10:30 – 13:00 και 19:00 - 22:00.
Πανελλήνια Έκθεση Χειροτεχνίας και Αγροτικής Οικονομίας Κρεμαστής

Η Πανελλήνια Έκθεση Χειροτεχνίας Και Αγροτικής Οικονομίας Κρεμαστής κλείνει φέτος 49 χρόνια συνεχούς πορείας και θα διεξαχθεί από τις 13 έως τις 24 Αυγούστου 2014.
Aegean Regatta 2014

O Διεθνής Ιστιοπλοϊκός Αγώνας Ανοικτής Θαλάσσης, θα ανοίξει τα πανιά του για ένα μαγευτικό ταξίδι από τις 16 έως τις 23 Αυγούστου 2014
Έκτακτη Κουκλοπαράσταση «Η Ήλιος και ο Ποντικός»

Μία ακόμα παράσταση κουκλοθεάτρου οργανώνει η «Ποιήεσσα» - Θεματικές Εκδηλώσεις με την ομάδα «Καραμπόλα» στον όμορφο χώρο από πέτρα και ξύλο της Ρωγμής του Χρόνου (στον όροφο), στην πλατεία Αρίωνος 4 - Παλιά Πόλη, την Πέμπτη 21 Αυγούστου και ώρα 19:30.
Δελτία Τύπου
19
08
14
Αυτοψία στο έργο του Κλειστού Γυμναστηρίου Καλλιθέας

Αυτοψία στο έργο του Κλειστού Γυμναστηρίου Καλλιθέας, του οποίου τα εγκαίνια πραγματοποιούνται την Πέμπτη, 21 Αυγούστου 2014, πραγματοποίησαν σήμερα ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Μιχ. Χριστοδούλου και ο χωρικός αντιδήμαρχος Καλλιθέας Δώρος Κωνσταντίνου, συνοδευόμενοι από παράγοντες των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ρόδου.
19
08
14
Παραλαβή δύο νέων λεωφορείων ΡΟΔΑ

Δύο λεωφορεία τύπου «φυσούνας», που αγοράστηκαν μεταχειρισμένα σε καλή κατάσταση μέσα από διαγωνισμο, παρέλαβε σήμερα η ΔΕΣ ΡΟΔΑ.
18
08
14
Επιστολή προς το Αρχηγείο Πυροσβεστικού Σώματος

Αίτημα για ενίσχυση της νήσου Ρόδου με εναέρια μέσα και προσωπικό κατά την παρούσα αντιπυρική περίοδο
13
08
14
Ορκωμοσία νέου Δημάρχου Ρόδου

Σας καλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας την Ορκωμοσία του νέου Δημάρχου Ρόδου κ. Φώτη Σ. Χατζηδιάκου και των εκλεγέντων Δημοτικών Συμβούλων, Συμβούλων Δημοτικών Κοινοτήτων, Συμβούλων Τοπικών Κοινοτήτων και Εκπροσώπων Τοπικών Κοινοτήτων, η οποία θα παγματοποιηθεί σε Δημόσια Συνεδρίαση στις 24 Αυγούστου 2014 και ώρα 18.30 στην Πλατεία Ελευθερίας (έμπροσθεν του Δημαρχιακού Μεγάρου).