Χαιρετισμός Δημάρχου για τη Διαδικτυακή Πύλη

Καλωσορίσατε στη διαδικτυακή πύλη του Δήμου Ρόδου.
Η ανανεωμένη διαδικτυακή πύλη του Δήμου Ρόδου έχει ως σκοπούς :

- Κάθε ενέργεια της δημοτικής αρχής και των υπηρεσιών του δήμου να παρουσιάζεται υπηρετώντας τη διαφάνεια.

- Τη χρηστική ενημέρωση και την αξιοποίηση των δυνατοτήτων της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης.
περισσότερα.... 
Ημερολόγιο Εκδηλώσεων
Πρόγραμμα εκδηλώσεων

Πρόγραμμα εκδηλώσεων ΔΟΠΑΡ για το καλοκαίρι του 2014
Εικαστική Εκδήλωση

Εγκαινιάσθηκε το Σάββατο 5 Ιουλίου 2014 και ώρα 20.00 στη Νέα Πτέρυγα Νεστορίδειου Μελάθρου του Μουσείου Νεοελληνικής Τέχνης του Δήμου Ρόδου η εικαστική έκθεση του διακεκριμένου καλλιτέχνη κ. Παναγιώτη Τανιμανίδη. Η έκθεση θα διαρκέσει έως την Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014.
Πανελλήνια Έκθεση Χειροτεχνίας και Αγροτικής Οικονομίας Κρεμαστής

Η Πανελλήνια Έκθεση Χειροτεχνίας Και Αγροτικής Οικονομίας Κρεμαστής κλείνει φέτος 49 χρόνια συνεχούς πορείας και θα διεξαχθεί από τις 13 έως τις 24 Αυγούστου 2014.
Δελτία Τύπου
28
07
14
28
07
14
Δελτίο τύπου απονομής Βεβαιώσεων

Ο Δήμος Ρόδου σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Διά Βίου Μάθησης και το Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης ξεκίνησε από το Δεκέμβριο 2013 την υλοποίηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων γενικής εκπαίδευσης ενηλίκων με εκπαιδευτικές δράσεις εθνικής εμβέλειας μέσω του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης του Δήμου
25
07
14
Συνεδρίαση της Δημοτικής Κοινότητας Λίνδου

Ο Πρόεδρος του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Λίνδου, σας προσκαλεί σε δημόσια συνεδρίαση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 29 Ιουλίου έτους 2014, και ώρα 13:00μ.μ στην αίθουσα συνεδριάσεων της Δημοτικής Ενότητας Λινδίων
25
07
14
Ομάδες Ελένη

Οι Ομάδες Διάσωσης και Διάδοσης Λαογραφίας και Παράδοσης, ομάδες Ελένη σας καλούν να παρακολουθήσετε την 1η κατανυκτική παράκληση της Παναγίας του Δεκαπενταύγουστου, στην Ιερά Μονή Παναγίας Υψενής.